MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2014-2015 mokslo metų foto galerija / JONO STANISLAUSKO VARDO SUTEIKIMO MOKYKLAI 10-METIS

Gegužės 8 dieną į Jonavos raj. Ruklos Jono Stanislausko pagrindinę mokyklą  šventiškai nusiteikę skubėjo mokytojai,  mokiniai bei jų tėveliai, sugūžėjo nemažas būrys svečių. Mokyklos aktų salėje vyko šventė, skirta mokyklos Jono Stanislausko vardo suteikimo 10 metų jubiliejui paminėti.
Prisiminimus apie mokytoją Joną Stanislauską lydėjo mokyklos mokinių atliekamos dainos, šokiai, lyg įprasmindami jo nuveiktų darbų svarbą, prasmę, savo skambiais žodžiais ir plastišku judesiu patvirtindami, kad mokykla yra verta vadintis šio žmogaus vardu.
Kalbėjo į šventę atvykusi Jono duktė Vilija. Ji džiaugėsi, kad taip gražiai puoselėjamas jos mylimo, tikrai visų gerbiamo tėvelio, atviro visuomenei, kiekvienam žmogui mokytojo atminimas. Vilija tarė: „Tik draugiškame, atvirame visuomenei ir jaunam žmogui kolektyve, gali taip maloniai ir iškilmingai skambėti žodis apie mums mylimą žmogų. Ir tą žodį šiandieną išgirdome čia, apsilankę mokyklos muziejuje, pamatę mums brangius tėvelio daiktus, užrašytus atsiminimus apie jį, kaupiamą mokyklos istorijos medžiagą. Linkiu Jums visiems visokeriopos sėkmės ir visos Stanislauskų giminės vardu dėkoju už nuostabią šventę, už gražius prisiminimus apie mums brangų žmogų“.
Su gražia švente visus susirinkusius sveikino Ruklos miestelio seniūnas Gintas Jasiulionis, lopšelio-darželio „Pušaitė“ direktorė Birutė Skripnik, kapelionas Arnoldas Valkauskas, Ruklos karinių struktūrų atstovai. Baigiamąjį  šventės žodį tarė mokyklos direktorius Darius Mockus. Jis padėkojo kiekvienam bendruomenės nariui, puoselėjančiam brangaus žmogaus atminimą, kuriančiam jo vardą vertą, atvirą ir inovacijas skleidžiančią mokyklą, šventės svečiams ir dalyviams.
Jubiliejinę šventę vainikavo legendinio ansamblio „LIETUVA“ neapsakomai įspūdingas koncertas, kurį mokyklos bendruomenei ir svečiams dovanojo Jono Stanislausko artimieji.
Gegužės 8 dieną į Jonavos raj. Ruklos Jono Stanislausko pagrindinę mokyklą šventiškai nusiteikę skubėjo mokytojai, mokiniai bei jų tėveliai, sugūžėjo nemažas būrys svečių. Mokyklos aktų salėje vyko šventė, skirta mokyklos Jono Stanislausko vardo suteikimo 10 metų jubiliejui paminėti. Prisiminimus apie mokytoją Joną Stanislauską lydėjo mokyklos mokinių atliekamos dainos, šokiai, lyg įprasmindami jo nuveiktų darbų svarbą, prasmę, savo skambiais žodžiais ir plastišku judesiu patvirtindami, kad mokykla yra verta vadintis šio žmogaus vardu. Kalbėjo į šventę atvykusi Jono duktė Vilija. Ji džiaugėsi, kad taip gražiai puoselėjamas jos mylimo, tikrai visų gerbiamo tėvelio, atviro visuomenei, kiekvienam žmogui mokytojo atminimas. Vilija tarė: „Tik draugiškame, atvirame visuomenei ir jaunam žmogui kolektyve, gali taip maloniai ir iškilmingai skambėti žodis apie mums mylimą žmogų. Ir tą žodį šiandieną išgirdome čia, apsilankę mokyklos muziejuje, pamatę mums brangius tėvelio daiktus, užrašytus atsiminimus apie jį, kaupiamą mokyklos istorijos medžiagą. Linkiu Jums visiems visokeriopos sėkmės ir visos Stanislauskų giminės vardu dėkoju už nuostabią šventę, už gražius prisiminimus apie mums brangų žmogų“. Su gražia švente visus susirinkusius sveikino Ruklos miestelio seniūnas Gintas Jasiulionis, lopšelio-darželio „Pušaitė“ direktorė Birutė Skripnik, kapelionas Arnoldas Valkauskas, Ruklos karinių struktūrų atstovai. Baigiamąjį šventės žodį tarė mokyklos direktorius Darius Mockus. Jis padėkojo kiekvienam bendruomenės nariui, puoselėjančiam brangaus žmogaus atminimą, kuriančiam jo vardą vertą, atvirą ir inovacijas skleidžiančią mokyklą, šventės svečiams ir dalyviams. Jubiliejinę šventę vainikavo legendinio ansamblio „LIETUVA“ neapsakomai įspūdingas koncertas, kurį mokyklos bendruomenei ir svečiams dovanojo Jono Stanislausko artimieji.